Piranha

Masih kisah ptg smlm.....lepas g check gigi, kite org g kedai beskal dgn tujuan nak membeli beskal...dah 3x laki aku g kedai beskal tu...dok usha...akhirnya, smlm dia beli jugak piranha nih! (budget ciput, beli yg murah sudah). Aku berkenan kaler merah-hitam...tp, bile dicompare apa tah, laki aku ckp better amik si piranha ni...aku ikut jer lah..dah duit dia, bukan aku nak naik pun....dia yg nak naik..nak exercise katanya...

Setel urusan jual beli (tercapai impian laki aku hrni), kite org terus balik umah tukar sport attire then amik cik piya seterusnya ke Taman Metropolitan Kepong atau lebih di kenali dgn taman layang2. tujuan dia x lain x bukan, nak test drive beskal ni....hehehe....aku pun, test kayuh sekali..ala, ngandung pun...takan x leh kayuh plak? sdgkan org peknen pun boleh berenang + menari..inikan plak setakat kayuh beskal....laki aku dah warning, jgn nak kayuh beria sgt! hum yerlah, kite kayuh pelan2 yer...2 round aku pusing...tp jalan yg paling dkt la...giler apa nak soh aku kayuh satu taman kepong sebesar alam tu...terberanak aku nnt hehehehe

Piranha suami saya!
Nota: Beskal tu skrg parking dlm umah!

2 comments:

hahaha igt nak citer pasal ikan pirana tadi..:P

hajar: hehehe....beskal jer hajar...

Post a Comment