Teman Terbaik

+ gmbr di ambil dr FB si Zaki ini +
Gambar ni di ambil hujung tahun 2010 yg lepas....siapa mereka2 ini? hum, inilah antara teman saya yg terbaik! kenapa aku ckp camni? sbb, kiteorg dulu sama tempat keje...position pun sama hehehe.....tp skrg masing2 dah tukar profession...yg kekal hanya lah si Zack (yg comel di tgh2 tu)....kalo kenang zaman kite org bekerjasama dulu, mmg rase nak jer ulang kembali...tp nak wat cemana.....tade jodoh antara kita....

Nadzri (si baju ijau itu)
- seorang yg tinggi lampai, berwajah kacukan
- br jer berkahwin jun 2010 yg lepas dan bakal menjadi bapa tahun ni
- sgt komited terhadap keje
- mulut kecoh kalo dah kenal
- hensem!! (aset nih)


Zaki (yg comel di tgh2)
- kite org panggil zack....anak2 buah dia panggil pok su kie sbb dia anak bongsu
- masih bekerja d tmpt yg sama tp kini telah berjawatan tinggi
- sgt baik...soft spoken, suka buat lawak....hepi jer kalo ngan dia
- x kedekut bab duit.
- pernah accident 2 thn lepas dan kesannya, pada kakinya itu....tape zek, takdir ko....kite tetap kawan!
- masih bujang. namun, bakal berkahwin tahun ini.....Amin.....


Maznah (aku ler ni)
- isteri dan mama kepada seorang anak perempuan yg berusia 4 thn
- bakal melahirkan anak ke2 pada ogos 2011
- sudah bergelar suri rumah (nnt aku buat entry cemana leh jd surirumah ni)
- suami org kedah
- mulut kecoh! (kawan2 kata. tp aku x nafikan pun hehehe)
- korang agak2 jer la sendiri bile korang rajin baca blog ni....heheheh

0 comments:

Post a Comment