Promote sket

Tetiba rasa nak promote jap....

a. hurm, bulan dec 2010 aritu, kite org (me + my sis) saje2 g blaja buat choc...tambah ilmu di dada....kat mana? kat senawang,N9..... dah ramai yg keluarkan homemade choc sejak blaja ngan akak ni...tp kite org jer x buat2 lagi sampai skrg...hehehe....

Student bergambar ngan cikgu.tQ kak!
Hasil titik peluh aku pada hari berkenaan
So, sesape yg nak blaja buat choc, leh contact akak ni yer...bleh bukak blog dia
semua info ade dlm tu....

b. Yang ni plak my order....nak buat sendiri x reti...soh org lain buat jer lah...size booties ni utk baby 3-6 bulan....exceli booties ni utk my new baby nnt...insya Allah....di sebabkan tatau jantina lagi, maka ku suruh jer akak ni buat utk unisex....malas nak pk kaler apa...apapun, puas hati....

Double strap with button
Cherry Booties




Ok, kalo ade yg nak order, leh contact akak ni eh....
*bleh bg gmbr contoh yg korang berkenan dlm google utk soh akak ni buat

0 comments:

Post a Comment