My Along!

A.L.O.N.G! kalo dah nama pun along, mesti la anak sulung kan? Ok, citer pasal my along....act, dia br jer didedahkan dgn panggilan ni...sbb yg korang dah tau, dia akan dpt adik nnt....hehehe so, kena practice dr sekrg panggilan ni....nama dia, Nur Ezian Sofiya.. selain along,kite org panggil dia Cik Piya hehehe....lahir 19 July 2007, sama besday ngan papa dia...adeh, ku sgt jeles! (kire sendiri umur dia ok)

Buy 1 Free 1
Kalo tgk fizikal dia skrg, halus cam bihun lg anak aku tu....mungkin genetik mama + papa dia yg kurus gak kot...skrg ni, byk baju2 dia dah kecik....eh ade ke baju kecik? mesti la anak aku makin tinggi kan? huhuhu....smlm, aku g Brands Outlet kat Ikano dgn tujuan nak beli gaun dia sbb bulan Mac ni ade dua kenduri yg perlu aku attend...cari punya cari, mak oiii mahalnya dress....RM59.90 selai....mana yg murah ni? adeh.... sekali, aku terpandang BUY 1 FREE 1.... aku pun belek punya belek, amik la jugak dress yg aku rase chantek....dah nama pun buy 1 free 1, so, aku pun amik la 2 helai dgn harga RM59.90 (jimat duit) Kali ni aku beli size yg besar....utk umur 5,6 tahun...kalo tgk dia pakai, mmg labuh sampai buku lali....taper, lama sket leh pakai...lgpun bebudak cepat tinggi....


Koleksi buku aku yg baru!
Habis citer pasal along, ni nak citer pasal Edisi Khas Pa&Ma.....bulan feb aritu, aku ade order 2 buah buku dr Karangkraf...smlm br dpt....buku yg aku beli tu nama dia 40 Minggu Nan Indah & Sedia Melangkah Ke Alam Baru...Sebenornya nak beli masa kat pesta buku nnt, tp cam lambat sgt la plak nak tunggu...jd, order online jer lah....hehehe....Content? Tak pasti sbb x baca pun lg....tp yg pasti tentu ttg kehamilan! Buat ibu2 mengandung, jom kite membaca!

0 comments:

Post a Comment