Maharaja Lawak

Sape suka tgk Raja Lawak? aku dulu x suka tgk masa musim pertama..sbb masa tu, entah apa2 jer la program ni..sampai la masa nak final musim pertama, aku tertengok sape tah perform..terus follow sampai skrg....

Terbaru, astro nak keluarkan plak Maharaja Lawak....menggabungkan beberapa finalis dr program Raja Lawak...bile nak tayang tu? 1 April 2011 ni...kat saluran mana? huh! bab saluran ni yg rase x puas hati sket....
kenapa mesti buat dkt saluran WARNA.... yg x puas hati sbb kite org x langgan channel ni...huhuhu... ingatkan aku sorang jer x puas hati....rupanya bersepah2 org kat luar sana yg x puas hati..masing2 bising dkt sini http://www.facebook.com/MaharajaLawak

Antara ketidakpuasan hati mereka termasuk aku ialah:
1. terpaksa langgan saluran tu semata2 nak tgk maharaja lawak
2. marketing strategi pihak astro utk kaut keuntungan. yelah, bile ramai nak tgk, terpaksa langgan dan kalo nak pelawak pilihan derang menang, kena lah vote...wa, sgt kaya astro!
3. mmg la astro soh langgan..sbb nak cover hadiah utk pemenang....juara jer dah dpt wang tunai RM300k...
4. org tanak langgan astro warna sbb cite kat saluran tu tade la best sgt....tp kalo ade yg perasan, saluran prima skrg pun asyik tayang citer yg sama berulang kali...apa salah tayang jer maharaja lawak tu kat prima? at least, ade gak program baru....

Apa-apa pun, sama2 la kite tunggu sama ada program ni masih kekal di saluran  WARNA atau sebaliknya. mana tau kan, pihak astro berubah fikiran bile tgk x ramai yg langgan astro tu...

0 comments:

Post a Comment