Keabadian Cinta

Ni gmbr masa bakal tunang dtg kb sbb nak beli cincin tunang. sempat p dating kat pantai...hehhee
Ni kat kedai pengantin. br lepas make up
dah jd tunang org...dan juga suami saya kini! hehehe

Selembut bicara
Sehalus sentuhanmu
Layangan pesonamu

Tak mungkin ku lupa
Jelingan pertama
Nan indah penuh makna

Akan kusahut cintamu itu
Bersama kita menuju bahagia

( korus )
Takkan lagiku sendiri
Kasih yang berlabuh kini
Terasa keabadian cinta kau beri
Mungkinkah daku bermimpi
Sebahagia begini
Ini bukan (nya) ilusi
Oh kasih

Seindah irama
Gemersik suaramu
Mengalun sepiku yang merindu

Tuhan merestui
Bahagia begini
Kasihmu nan suci

Keabadian Cinta...by Annuar Zain....rasenya dah terjawab kan kenapa blog ni di namakan keabadianchenta kan? hihihi.....al kisahnya, masa thn 2006....aku tgh drive nak balik rumah...tetiba abg nuar ni nyanyi lagu keabadian cinta....sblm ni mmg pernah dgr tp x layan sgt lirik dia...entah macam mana, mlm tu...tetiba rase cam....argh....lirik best, nak jdkan lagu tema bertunang lah...hahaha sampai umah terus call tunang (skrg dah jd suami) soh dia buat video tunang berlatar belakangkan lagu ni.....


nota: saya dah cuba upload video yg tunang saya buat...punya lama tunggu, failed to upload plak..tunggu ade streamyx la yer....kualiti gmbr juga kurang best sbb masa ni x pakai kamera besar lg hihihi

0 comments:

Post a Comment