Parcel?

Jumaat (25 mac) lepas, aku terima satu bungkusan dr pos laju...agak2 korang mende apa? heheheh

Cuba teka, apa kat dlm ni??
Lepas dah sign ngan abg posmen tu, aku terus tgk sape pengirimnya...hohohoh...dr Kaki Novel Enterprise rupanya...br teringat yg 2 hari sblm tu aku ade buat order via online...aku beli tiga biji novel..hikhikhik...novel2 yg aku beli ni antara best seller pd minggu ketiga bulan March....

Untuk pengetahuan korang, jumlah duit aku habis utk ketiga2 novel ni RM51.00 jerk...kalo ikutkan, total harga RM63.00 tp memandangkan aku ahli kaki novel, maka dpt discount RM4.00 each novel...plus free postage...kan jimat tu? x yah g mph, popular dan kedai2 buku yg sewaktu dgnnya...semuanya di hujung jari...

Tiga biji novel yg aku beli tu bertajuk Akulah Cinderella, Doktor Cinta dan Jodoh Atau Cinta....hohoho...dan semasa entry ini ditulis, aku dah abiskan novel Akulah Cinderella (sbb dia yg paling nipis, so baca dia dulu ok) wah! novel ini sgt besttt!!! Tak sia2 aku beli...entry akan dtg, aku citer pasal novel ni yer....aku bg sinopsis nnt...

Novel2 aku yg panas2 kuar dr plastik

0 comments:

Post a Comment