Jom makeover!

Hohohoho....aku x pandai makeup tp suka benor layan video kat youtube....setakat ni, brg2 makeup rasenya dah complete.Ala, setakat foundation,maskara, eyeliner, lipstik, eyeshadow, blusher jer la....cuma masalah skrg nak makeup beria tu agak kurang ilmu lg...pastu takut tgk muka sendiri lepas make up....huhuhu....


Michelle Phan
Korang kenal tak sape pompuan yg tgh makeup kat atas katil ni? ha, kalo yg rajin layan youtube pasal makeup, mesti kenal dgn pompuan ni...bg yg x kenal lg, nama dia Michelle Phan (leh search video2 dia ok!) jgn tanya byk2 pasal dia yer sbb aku tade jawapan...aku suka layan video dia jerk....suka tgk cara dia makeup di tambah plak ngan background music dia yg x sakit telinga....

 

Noraidah Sulaiman
Yg ni plak, akak satu sekolah aku dulu...Pn Noraidah Sulaiman....nape aku letak muka dia? hehehe...saje, sbb nak tunjuk muka dia yg telah di makeover...aku tatau sape yg makeup kan dia + apa tujuan dia di makeoverkan...tp aku agak teruja...lawa seh!! Hm, rasenya sape2 yg di makeoverkan oleh pakar, semua leh cantek....btol tak?? So, sesape yg berminat nak makeoverkan aku...aku alu2kan...kekekek...leh gak wat bahan tepek kat blog ni...kuikuikui

*Kak Dah, ampun yer sbb saya curik gmbr dr fb akak :D

Nota: Kalo time ngandung suka tgk org makeup, bakal dpt anak lelaki ker perempuan eh?

0 comments:

Post a Comment