Impian Kami

Kali ni aku nak citer pasal impian kite org suami isteri bile dah pindah umah sendiri kat Alor Mengkudu, Kedah nnt...

1. nak renovate rumah. Rumah tu, nak buat satu mini studio khas utk laki aku buat keje2 photography dia...studio tu mesti di lengkapi dgn pelbagai kemudahan utk proses shoot + editing....so far alhamdulillah, ade job photography sket2...leh g sini tgk hasil keja dia....http://greenkelicap.blogspot.com Setakat ni laki aku pakai Nikon D60 jer....kalo ade rezeki lebey, leh beli gadget sket2....

Lightstand Umbrella
D7000
2. nak cantikkan landscape kat tepi umah. naper taman ni penting? sbb kat taman ni kite org leh main2 ngan anak2, cr ilham, buat makan2 utk kengkawan dan semestinya utk outdoor shoot bg mereka yg berminat nak amik kite org jd photographer. setakat ni, laki aku dah buat design dia....ku sgt suka itu design! (x leh tayang lg design sbb lom jd kenyataan)

3. nak hias umah dgn konsep modern minimalis....kalo tgk rumah skrg, perabot asal ade jerk... huhuhu.... harap2 umah sendiri nnt, impian akan tercapai

4. impian yg ke empat ni cam jauh lagi....aku nak hias sendiri pelamin + bilik tido bile anak2 aku kawen nnt....bukan jer leh jimat duit, tp leh buat ikut idea sendiri....biar simple but nice!

Pict dr En. Google

Harapan: Semoga menjadi kenyataan suatu hari nanti....

2 comments:

insyaAllah..ada rezeki nanti..btw konsep unt umah tuh no hal, janji ada duit aje..huhuhu

hajar: tu la...skrg dsgn atas kertas gempak dah..nak jd realiti tu, letih sket....insya Allah, ade rezeki nnt

Post a Comment