Geng Bas Sekolah

Hohoho...tajuk geng bas sekolah.tp zaman aku g sekolah dulu, aku naik beskal jer hehehe....

Tetiba rase nak tunjuk kat korang member kamceng aku zaman sek men dulu....siap ade nama kumpulan...ala, zaman bebudak, combine nama memasing...so, jdlah AZFIANA AZITA....bile dah kamceng ni, mula la ade gelaran2 dia kan? kalo korang tgk gmbr kat bawah ni, aku dah susun ikut gelaran kite org.... along, angah, ayang,achik dan achu....susunan ni berdasarkan tarikh lahir kite org la....

 
Azfiana Azita
Antara kami berlima, empat org dah kawen kecuali si along ni....tu pasal yg lelain aku amik gambar derang ngan anak + asben kecuali si along ni...ngan bear..sbbnya, dia x kawen lg ehehehe..ok, kite g serba sket info pasal mereka2 ini....

1. Along (Juana)
- masih single, tp tatau la kalo dah ade bf tanpa pengetahuan aku
- lahir 11 feb
- kenal dr sek rendah lg. kite org sama kelas
- skrg keje ngan USM

2. Angah (Menah - nama panggilan dr zaman sek ren lg huhuhu)
- dah kawen + ada anak sorang + bakal dpt 2nd baby bulan 8 ni
- asben org Kedah
- lahir 21 july
- dah x keje...suri rumah jer skrg

3. Ayang (Fiza)
- dah kawen + ada anak sorang + bakal dpt 2nd baby gak..x sure bulan baper
- asben org perlis
- lahir 4 ogos
- keje ngan PERKESO Alor Setar

4. Achik (Lin)
- br jer kawen. kalo x silap thn 2009. masih tade anak tp bakal bergelar ibu jugak thn ni...setakat ni kandungan dia 9 weeks...masih mood mabuk hehehe
- x sure asben asal mana. pahang rasanya
- lahir 17 october (aku x sure date ni. tp aku rase btol.cr kat fb pun tade. ampun achik kalo salah!)
- pun dah berenti keje....suri rumah cam aku jugak

5. Achu (Nita)
- org pertama yg kawen antara kite org. x sure asben dia org mana
- anak dah dua; sorang perempuan, sorang lelaki
- lahir 1 nov
- pun kenal dr sek rendah lg. kite org sama kelas jugak
- keje ngan satu company jurukur bahan dkt damansara

Dulu zaman sek mmg kite org kamceng. tp sejak masing2 sambung blaja + dah kawen ni..agak susah nak jumpa. last kite org jumpa masa si achik ni kawen..tp masa tu, nita pun x attend...kite org berempat jer la yg sempat jumpa..setakat tegur2 di alam maya tu ade la....cuma nak jumpa + borak huhahuha cam dulu, entah bila.....kalo dulu masing2 ngan kebengongan masing2...tp akan dtg, kalo jumpa cemana erk? apa pun, aku harap kite semua dpt berkumpul kembali ngan keluarga masing2....Insya Allah kalo semua umur panjang!

Wedding Achik

Nota: Mintak maaf le kengkawan semua yer...aku cilok gmbr dr fb korang hehehe....

2 comments:

ishh.takan aku kena story psal mbe aku jgk.haha.

huh....semua yg post, hang pun sibuk la nak buat jugak kan...kata byk mende nak cite :P

Post a Comment