Check gigi

Ptg td, aku g klinik gigi. Check gigi + cuci gigi...hadui! x pernah aku g cuci gigi...sengal + ngilu sampai skrg! aku g cek kat Klinik Salwa & Juraida, Wangsa Walk...total aku kena RM90.00 utk cek + cuci....pastu aku dibekalkan dgn Pureen Maternity Toothpaste. Uiks? ade ubat gigi khas utk ibu mengandung ker? serius aku tatau! hari ni br tau! Next entry aku citer pasal maternity toothpaste ni yer!

Lepas g klinik gigi, kite org g kedai beskal. Laki aku nak beli beskal! Tgh dok tgk2 beskal, tetiba sms masuk....ade la seorang sahabat tu, bertanyakan aku online ker tak? hahaha...aku sgt terharu! rindu kat aku la tu kan?? tetiba hati aku berbunga2.....bangga jap bile org mencari2 aku utk di ajak berbual! siapakah makhluk itu? jeng jeng jeng....sape lagi kalo tak classmate sekolah menengah aku si Fari*** kekekke.....

Dear fren, tQ sbb mencari2 aku! aku tau hidup ko tak senang kalo x bersembang ngan aku!

0 comments:

Post a Comment